(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Kedlubnový nákyp
Potřebné ingredience
4 kedlubny, 200 g mletého masa, 2 vejce, 1 lžíce hladké mouky, 2-3 lžíce strouhanky, sůl, olej
Postup přípravy
Kedlubny oloupu, nastrouhám nahrubo a povařím ve slané vodě. Vychladlé a vody zbavené kedlubny smíchám s masem, vejci a pokud je potřeba zahustím moukou a strouhankou. Dochutím solí.
Peču v olejem vymazaném pekáčku na 180 stupňů cca 40 minut.
U nás podáváme s vařeným novým bramborem.
Peču v olejem vymazaném pekáčku na 180 stupňů cca 40 minut.
U nás podáváme s vařeným novým bramborem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pindruzka
(upraveno)
24. 7. 2012, 19:41
mame prebytky kedlubny, tak vyzkousim, ale uvidim co na to manzel, asi zatajim hlavni ingredienci
ivča176
(upraveno)
5. 7. 2012, 12:40
Dnes jsem dělala k obědu a chválím moc mi to chutnalo..maličko jsem si to upravila..kedlubny jsem nevařila,krásně se upekly i syrové...mouka ani strouhanka nebyly potřeba,nastrouhala jsme ještě sýr a fakt mňamka